Martin Borgs

Entreprenör, filmare och författare

Någon annan betalar är en skräckfilm om dina skattepengar.

Premiär 19 augusti. Köp biljetter här.

Filmen är baserad på boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar, som precis släppts även i pocketupplaga. Den toppade omedelbart Bokus lista över mest sålda pocket inom facklitteratur. Beställ boken här för endast 39 kr.

Varning för explosivt innehåll

Kommunhuset i Sundsvall spärrades av idag. Ett paket eller brev med okänt innehåll hade lämnats in i receptionen av en man som "bedömdes ha ett märkligt beteende".

Sundsvallspolisen skickade bilder på brevet/paketet till bombgruppen i Stockholm, men när de inte kunde avgöra om innehållet var farligt eller inte beslöt man att flyga upp två bombtekniker med polishelikopter, inklusive bärbar röntgenutrustning.

 – Det jag känner till är att det kommit in en person och lämnat ett paket eller brev och personalen har haft anledning att tro att det kan ha varit något farligt i paketet, sade polisens informationschef. Enligt honom ska personen som lämnade paketet inte ha uttalat några hot mot personalen.

Sundsvalls Tidning rapporterade under eftermiddagen live från dramat vid kommunhuset.

Strax efter att helikoptern lyft med bombteknikerna från Stockholm fick den dock vända tillbaka. Personen som lämnat paketet hade hört av sig till polisen.

– Mannen lämnade sådana upplysningar att paketet kunde öppnas och det visade sig innehålla en bok. Boken i sig förmedlade ett budskap till politikerna i kommunen, säger Börje Öhman, informationschef vid polisen i Västernorrland.

Enligt uppgifter till Sundsvalls Tidning var det boken "365 sätt att slösa med dina skattepengar" som låg i paketet.

Boken finns att köpa på bland annat Adlibris. Varning är härmed utfärdad för explosivt innehåll.