Martin Borgs

Entreprenör, filmare och författare

Någon annan betalar är en skräckfilm om dina skattepengar.

Premiär 19 augusti. Köp biljetter här.

Filmen är baserad på boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar, som precis släppts även i pocketupplaga. Den toppade omedelbart Bokus lista över mest sålda pocket inom facklitteratur. Beställ boken här för endast 39 kr.

Donera 20 kr till granskning av slöseri

Slöseriombudsmannen är nu en av Sveriges största politiska Facebook-sidor, tack vare det starka engagemanget mot slöseri. Det viktigaste du kan göra är att fortsätta att dela, kommentera, gilla och tipsa! 

Om du vill kan du också stötta granskningen med 20 kr på länken nedan. 

Ditt stöd spelar roll. Varje krona är viktig för granskningen av slöseriet. Dessutom fungerar ditt bidrag som moraliskt bränsle under hela filmprojektet – från grävandet till filmandet och klippningen. Varje krona är skänkt av fri vilja, och det är betydelsefullt för mig.

Tillsammans kommer vi att slå svenskt rekord i crowd funding av en film: 350.000 kronor!  Det bevisar hur starkt engagemanget är för att våra skattepengar ska användas på rätt sätt till rätt saker – något som flera medier redan uppmärksammat.

Tack för ditt engagemang – oavsett hur det yttrar sig! Tillsammans kan vi se till att ingen politiker spenderar dina pengar utan att tänka sig för två gånger.

Bästa hälsningar

Martin Borgs

Slöseriombudsman

PS: Ju mer pengar jag får in, desto fler ställen kan jag besöka i filmen. Förhoppningsvis kan jag till och med granska EU.