Martin Borgs

Entreprenör, filmare och författare

Någon annan betalar är en skräckfilm om dina skattepengar.

Premiär 19 augusti. Köp biljetter här.

Filmen är baserad på boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar, som precis släppts även i pocketupplaga. Den toppade omedelbart Bokus lista över mest sålda pocket inom facklitteratur. Beställ boken här för endast 39 kr.

Succé för insamling mot slöseri

Jag har en mycket glädjande nyhet för alla motståndare till slöseri. 

Tack vare ert starka engagemang kommer filmen "1600 miljarder" att bli verklighet. Det är en vass dokumentär som ska sätta slöseri med skattepengar på dagordningen nästaår och göra att ingen politiker kan spendera dina pengar utan att tänka sig för.

Tillsammans har vi samlat in mer än 250.000 kr till granskning av slöseri. Vi nådde målet - efter bara två veckor! Jag kan lova dig att det kliar i fingrarna att äntligen börja arbeta med filmen. Särskilt eftersom varje krona är skänkt av fri vilja.

Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att slå svenskt rekord i crowd funding av en film: 350.000 kronor. Det visar vilket engagemang det finns för att våra skattepengar ska användas på rätt sätt till rätt saker - något som flera medier också uppmärksammat.

Än en gång, varmt tack för ert stöd!

Martin Borgs

PS: Det är fyra veckor kvar av insamlingen. Följ gärna hur det går här:http://www.fundedbyme.com/projects/1659/granska-sloseri-med-skattepengar/stats/