Martin Borgs

Entreprenör, filmare och författare

Någon annan betalar är en skräckfilm om dina skattepengar.

Premiär 19 augusti. Köp biljetter här.

Filmen är baserad på boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar, som precis släppts även i pocketupplaga. Den toppade omedelbart Bokus lista över mest sålda pocket inom facklitteratur. Beställ boken här för endast 39 kr.

Över två miljoner visningar för Overdose

Om två månader är det premiär för min nya dokumentär om slöseri med skattepengar. Jag har åkt runt i Sverige och gjort ett antal reportage med humorn som vapen. Ser fram emot att visa upp resultatet för er!

Några av er har kanske sett några av mina tidigare filmer, som till exempel 1200 miljarder. Den var också en jakt på slöseri med skattepengar och hade premiär 2006. Hela filmen finns på YouTube: http://youtu.be/LD2weewGjBk

Jag har också gjort en internationell dokumentär som heter "Overdose – The Next Financial Crisis". Även här var problemet "Other People's Money". Den engelska versionen har i dagarna passerat 2 000 000 visningar på YouTube.

PS: Nyfiken på den kommande filmen om slöseri med skattepengar? Prenumerera gärna på min YouTube-kanal:https://www.youtube.com/DevellBorgs