Martin Borgs

Entreprenör, filmare och författare

Någon annan betalar är en skräckfilm om dina skattepengar.

Premiär 19 augusti. Köp biljetter här.

Filmen är baserad på boken 365 sätt att slösa med dina skattepengar, som precis släppts även i pocketupplaga. Den toppade omedelbart Bokus lista över mest sålda pocket inom facklitteratur. Beställ boken här för endast 39 kr.

Välförtjänt pris till Sophia Djiobaridis

Sophia Djiobaridis på Uppdrag Granskning får välförtjänt ett pris från Skattebetalarnas Förening som den person som under de senaste fyra åren har bidragit mest till att minska slöseriet i offentlig sektor.

– Sophia Djiobaridis har inte bara avslöjat och satt fokus på uppenbart slöseri med skattepengar. Hon har även genom en tipskarta involverat medborgarna i granskningen och hennes reportage har sannolikt haft en förebyggande effekt. Bara risken för ett besök från henne torde få många politiker och ledande tjänstemän att avstå från frestelsen att för egen vinning slösa med skattebetalarnas pengar, säger Joacim Olsson, vd för Skattebetalarna.